Kommande kurser


Grundutbildningar kommer att anslås på vår hemsida, men det går utmärkt att göra en förfrågan om och när din kurs startar. Anmäl dig gärna. Enstaka elever? Inga problem, våra kurser anordnas regelbundet och självklart är ni välkommen att delta vid nästa tillfälle.
 

 

TTJ rep 2024. 
Vi har kapacitet o viljan att göra utbildningar när ni behöver kostnadseffektivt med hög kvalite. Vi genomför utbildningar på den ort kunden önskar. 


-BASÄVISTA
SoS-ledare
-SoS-planerare
Opa
-Tsm A-,E-, L-skydd
-Operatör TSA, TA
TSM färd
Varmt välkomna med er anmälan


2024 
utbildningstillfällena kommer att anslås senare. Har ni önskemål på tidpunkt? Hör av er. Vi kan starta utbildningstillfälle med kort varsel på den ort ni önskar. Enskilda elever tas emot i våran lokal belägen i Torshälla.

Under våren-2024 kommer vi fortlöpande att genomföra repetitionsutbildningar i TTJ och EL fram t.o.m 31 maj. Kurserna kommer att genomföras så fort vi fått tillräckligt antal elever i Torshälla , Eskilstuna eller ute hos Dig efter förfrågan. Välkommen med din anmälan. 

Kursen "BASTAB", Vi törs lova en väldigt intressant och lärorik kurs. Massor av nyheter i kravdokumenten har skett. Denna kurs brukar vara enormt uppskattad av deltagarna och ge ett mervärde för alla deltagare. 
Ni som har behov av den kursen är välkomna med Er anmälan.

Vi genomför ständiga uppdragsutbildningar där det ibland finns möjlighet för Er att delta med kort varsel.
 Repetitionskurs BASTAB 2024-01-15 Vi har en mindre grupp som behöver repetera där vi tar emot fler deltagare.
Utbildningsort Torshälla. Utbildningslängd 6 timmar. Behöver ni grund så hör av er

Varmt välkomna!